dinsdag 4 maart 2014

Inventarisatie Animatiefilms Jochem

Turbo
Releasedatum: juli 2013
Regisseur: David Soren
Producent: Dreamworks Animation

Inhoud:
Turbo de tuinslak droomt zijn hele leven al om te kunnen racen in de wereldberoemde Indianapolis 500. Alleen er is één probleem, hij is een van de langzaamste wezens op aarde. Als op een dag Turbo per ongeluk in een tank van een racewagen valt, wordt hij door het mengsel van stikstof en zuurstof supersnel. Door zijn nieuwe turbospeed wil hij meedoen tegen de beste coureurs van de Indianapolis 500.


The Smurfs 1
Releasedatum: juli 2011
Regisseur: Raja Gosnell
Producent: Columbia Pictures

Inhoud:
Wanneer de kwade tovenaar Gargamel hun dorp aanvalt, ontsnappen de Smurfen via een magische doorgang, die ''eens per blauwe maan" geopend is. Ze komen terecht in een vreemde, nieuwe wereld, die in niets lijkt op wat ze ooit hebben gezien: New York. Ze zitten vast in Manhattan en om weer thuis te komen moeten Grote Smurf en de anderen een echte blauwe maan zien te vinden - voordat Gargamel ze vindt.


Frozen
Releasedatum: november 2013
Regisseur: John Lasseter
Producent: Walt Disney Animation Studios
Inhoud:
De bergbeklimmer Kristoff en een jong meisje genaamd Anna reizen met een stel rendieren over de besneeuwde bergtoppen en gevaarlijke kliffen. Ze zijn op zoek naar Anna's zus Elsa, de legendarische Sneeuwkoningin, om de eeuwigdurende winter die over hun koninkrijk gevallen is te beëindigen. Op hun tocht ontmoeten ze mystieke trollen en de hilarische sneeuwman Olaf en zullen ze de natuurelementen moeten overwinnen om het koninkrijk te redden.


Sprookjesboom de film
Releasedatum: januari 2013
Regisseur: Hans Walther
Producent: Just Bridge Entertainment
Inhoud:
Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje uit het Sprookjesbos belanden per ongeluk in het onbekende Winterland. De bewoners willen heel graag terug naar huis, maar daarvoor moeten ze eerst vijf kristallen vinden. Tijdens deze zoektocht probeert Heks daar een stokje voor te steken. In Winterland ontmoeten de sprookjesbosbewoners de winterlandbewoners; IJskabouter Kluns, IJsdraak en IJsfakir. Gaat het de Sprookjesbosbewoners lukken om weer terug te komen in het Sprookjesbos?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.