zaterdag 1 maart 2014

Inventarisatie animatiefilms Sandra

Rio, deel 1


Releasedatum: 20 april 2011
Producent: 20th Century Fox Entertainment
Regie: Chris Wedge en Carlos Saldanha

Inhoud:
Blu is een tamme Macaw papegaai die nog nooit geleerd heeft om te vliegen. Hij woont samen met zijn baasje, Linda, in het koude Minnesota, waar hij geniet van zijn comfortabele leventje. Hij is tenslotte de laatste van zijn soort, althans…. dat denkt hij.

In het exotische Rio woont Jewel, zijn vrouwelijke tegenpool. Samen met Linda besluit hij zijn vleugels te spreiden en af te reizen naar de andere kant van de wereld om haar te ontmoeten. Met Jewel en zijn nieuwe bijdehante stadsvriendjes beleeft hij het grootste avontuur van zijn leven.


Epic, deel 1



Releasedatum: 29 mei 2013
Producent: 20th Century Fox Entertainment
Regie: Chris Wedge

Inhoud:
Epic gaat over de aanhoudende strijd tussen goed en kwaad in het bos. Het Bladervolk wil hun verborgen wereld beschermen tegen de vernietigende Boggans.

Als de tiener MK op magische wijze naar deze samenleving wordt getransporteerd zal ze moeten samenwerken met een bont gezelschap om hun wereld te redden – en die van ons.

Happy Feet 2


Release datum: 18 november 2011

Producent: Warner Bros Pictures
Regie: George Miller

Inhoud:
Mumble, de meester van de tapdance, heeft een probleem: zijn zoontje Erik heeft helemaal niets met dansen. Het wordt voor Mumble allemaal nog vervelender als Erik kennismaakt met Sven, een pinguïn die alles kan, zelfs vliegen. Al snel wordt hij Eriks grote idool. Maar als hun wereld op z'n kop komt te staan en Mumble het pinguïnvolk en alle andere zeewezens, van krill tot zeeolifant, van het dreigende gevaar redt, ontdekt Erik de dappere kant van zijn vader.

De gelaarsde kat


Release datum: 7 december 2011

Producent: DreamWorks Animation
Regie: Chris Miller

Inhoud:
De zwaardvechtende gelaarsde kat en vroegere vijand van Shrek beleeft zijn eigen avontuur. De kat probeert de Gans met de gouden eieren te stelen. Hij wordt bij geholpen door Humpty Dumpty en de sluwe straatkat Kitty.

The Croods



Release datum: 22 maart 2013
Producent: Dreamworks Animation
Regie: Kirk de Micco en Chris Sanders

Inhoud:
Een hevige aardbeving zorgt ervoor dat holbewoner Grug en zijn familie hun vertrouwde omgeving moeten achterlaten. Tijdens hun gevaarlijke zoektocht naar een nieuwe thuis ontmoeten ze een zwerver wiens moderne ideeën over de toekomst in schril contrast staan met de traditionele waarden van Grug. De hele situatie wordt niet eenvoudiger wanneer zijn oudste dochter ook nog eens valt voor de charmes van de vreemdeling.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.