zondag 2 maart 2014

Inventarisatie animatiefilms Manouk

Khumba

 

Releasedatum: 25 oktober 2013
Producent: Triggerfish Animation Studios
Regie: Anthony Silverston

Inhoud:
Een zebra heeft maar over de helft van zijn lichaam strepen. Hij krijgt de schuld van de droogte en besluit zijn kudde te verlaten. De zebra begint aan een zoektocht naar zijn ontbrekende strepen. Hij wordt hierin bijgestaan door een overbezorgde gnoe en een flamboyante struisvogel. Samen maken ze verschillende avonturen mee.

Knight Rusty (Ritter Rost)

 

Releasedatum: 10 januari 2013
Producent: Caligari Film / Universum Film
Regie: Thomas Bodenstein

Inhoud:
In het land van ijzeren ridder Roest is bijna alles van ijzer. Zelfs de tweekoppige draak, die ridder Roest  moet verslaan om het koninkrijk te redden, het hart van jonkvrouw Bo terug te winnen en te bewijzen dat de gemene prins Novel een bedrieger is.

The LEGO Movie

 

Releasedatum: 01 februari 2014
Producent: Warner Bros. Pictures / Village Roadshow Pictures
Regie: Phil Lord / Christopher Miller

Inhoud
In deze film wordt Emmet gevolgd. Een doorsnee, braaf LEGO® mini-figuurtje, dat door een misverstand wordt aangezien als de ‘speciale’ die de wereld zal redden. Emmet gaat met een bont gezelschap op missie om een eind te maken aan het schrikbewind van de boosaardige tiran, President Business. Helaas is Emmet hopeloos en hilarisch slecht voorbereid op dit avontuur.

PLANES

 

Releasedatum: 05 augustus 2013
Producent: Walt Disney Studios Motion Pictures
Regie: Klay Hall

Inhoud:
PLANES gaat over Dusty, een razendsnel sproeivliegtuigje dat er van droomt om mee te doen aan de allerspannendste luchtrace rond de wereld. Maar Dusty is niet gebouwd om te racen en heeft ook nog eens hoogtevrees. Ondanks zijn angst en met een beetje aanmoediging van zijn mentor, een ervaren marinepiloot, weet Dusty zich voor de grote race te kwalificeren. Dusty's moed wordt behoorlijk op de proef gesteld wanneer hij hoogten bereikt waar hij nooit van had gedroomd en in een magische wereld naar de sterren reikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.