maandag 3 maart 2014

Inventarisatie animatiefilms Wendy


Gnomeo and Juliet

Releasedatum: 2011
Regisseur: Kelly Ashbury
Producent: Touchstone pictures

Inhoud:
Betreed de geheime maar o zo bijzondere wereld van tuinkabouters in Gnomeo & Juliet. Dit is een frisse en vrolijke versie van een van de meest tijdloze verhalen ter wereld. Gnomeo en Juliet zijn verwikkeld in een burenvete, en moeten net zo veel obstakels zien te overwinnen als hun naamgenoten. Maar kan dit jonge stel toch gelukkig worden tussen de flamboyante roze flamingo’s en epische grasmaaierraces? 

Toy Story 3


Releasedatum: juni 2010
Regisseur: Lee Unkrich
Producent: Pixar Animation Studios

Inhoud:
Dit is het 3de avontuur van Woody, Buzz Lightyear en de rest van het speelgoed van Toy Story. Andy is ouder geworden en gaat studeren. Het trouwe speelgoed is gespannen en zenuwachtig, want ze weten niet wat er met hen gaat gebeuren. Tijdens het opruimen zet Andy per ongeluk het speelgoed in een vuilniszak op straat. Het speelgoed denkt dat hij van hen af wil en ze verstoppen zich in een doos. Ze komen terecht in het kinderdagverblijf Sunnyside Daycare. Er blijkt van alles mis te zijn op het kinderdagverblijf. Woody is gewaarschuwd, zijn vrienden lopen gevaar. Hij moet ze er vandaan proberen te halen, maar dat gaat niet zo gemakkelijk ...

Finding Nemo


Releasedatum: mei 2003
Regisseur: Andrew Stanton en Lee Unkrich
Producent: Pixar Animation Studios

Inhoud:
Deze film neemt je mee in de adembenemende onderwaterwereld van the Great Barrier Reef in Australië. De avontuurlijke jonge clownvis Nemo raakt plots ver van huis. Zijn vader Marlin gaat samen met Dory, een lieve, maar vergeetachtige blauwe vis, op een avontuurlijke zoektocht om Nemo weer naar huis te brengen.

Hoe tem je een draak


Releasedatum: 2010
Regisseur: Dean DeBlois en Chris Sanders
Producent: Dreamworks Animation

Inhoud:
Hikkie is een jonge Viking die de traditie aan zijn laars lapt en vriendschap sluit met een van de dodelijkste vijanden: een woeste draak. Tegen alle verwachtingen in moet dit onwaarschijnlijke koppel de strijd aanbinden om hun beide werelden te redden.

Mr. Peabody & Sherman


Releasedatum: februari 2014
Regisseur: Rob Minkoff
Producent: Dreamworks Animation

Inhoud:
Mr. Peabody is een zakenman, een uitvinder, wetenschapper, Nobelprijswinnaar, lekkerbek, tweevoudig olympisch kampioen, genie en ... een hond. Op een dag vindt hij een baby en hij besluit het jongetje te adopteren. Met zijn ingenieuze uitvinding de WABAC maakt hij samen met zijn geadopteerde zoon Sherman spannende tijdreizen. Tegen Peabody's waarschuwingen in laat Sherman aan zijn klasgenootje Penny de WABAC zien.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.